האוזן השלישית מרכינה ראש עם לכתו של אדם יקר שהותיר חותם של אהבת מוזיקה ודרך
מאת צוות האוזן השלישית
הבשורה על לכתו של מאיר ישראל מכאיבה במיוחד. עבור רבים הוא לא היה רק חלק מהדרך, אלא חלק מהלב הפועם של קהילה שלמה סביב מוזיקה, תרבות ואנשים.
מאיר היה מהאנשים האלה שנמצאים שם באמת. לא רק נוכח, אלא מעורב, אכפתי, מחובר לפרטים הקטנים ולאנשים שמאחורי הצלילים. הוא ידע להקשיב, להמליץ, לכוון, ובעיקר להיות.
לאורך השנים הפך לדמות מוכרת ואהובה בקרב כל מי שעבר דרך האוזן השלישית. עבור לקוחות, חברים ועמיתים הוא היה הרבה מעבר לעובד או איש צוות. הוא היה כתובת. מישהו שאפשר לסמוך עליו, להתייעץ איתו, ולגלות יחד איתו מוזיקה חדשה או ישנה.
אדם של מוזיקה ואנשים
מאיר נשא איתו אהבה אמיתית למוזיקה מכל הסוגים. זו לא הייתה רק עבודה עבורו אלא שליחות יומיומית. הוא חיבר בין אנשים לצלילים, בין סקרנות לגילוי, בין עבר להווה.
הגישה שלו הייתה פשוטה וישירה, אך מלאה עומק. הוא ידע לזהות בדיוק מה נכון לכל אדם, לא מתוך שיטה אלא מתוך הקשבה.
זיכרון שנשאר איתנו
לכתו של מאיר ישראל משאירה חלל גדול. בתוך עולם שהולך ומצטמצם, דמויות כמוהו נעשות נדירות יותר ויותר.אבל לצד הכאב נשאר גם משהו יציב. הזיכרון. הרגעים הקטנים. השיחות. ההמלצות. החיוך.
האוזן השלישית משתתפת בצער המשפחה והחברים.
מאיר אולי איננו, אבל הדרך שלו וההשפעה שלו ימשיכו להדהד עוד זמן רב.
יהי זכרו ברוך.
- סיינה ספירו: הקול העוצמתי של הדור החדש יוצא לאור
- פטיפון סוני למתחילים: LX310BT או LX5BT?
- The Köln Concert: התקליט שהוכיח שפסנתר אחד יכול ליצור עולם שלם
- “זה ספר על מאחורי הקלעים המטונף”: איה כורם מוציאה ספר חדש ומספרת על המאבק ששינה את חייה
- “הייתי טעון, אבל התאפקתי” | מיקי שביב חוזר ל”סידור קבוע” | ראיון






כתיבת תגובה