Various - Grease (The Original Soundtrack From The Motion Picture)


נשארו במלאי רק 2

נשארו במלאי רק 2

שם האמן:
תאריך הוצאה:
פורמט: 2LP
מק"ט: 602567729723 קטגוריות: ,
תגיות: , , ,


A1 Grease 2:37
A2 Summer Nights 3:36
A3 Hopelessly Devoted To You 3:00
A4 You’re The One That I Want 2:47
A5 Sandy 2:30
B1 Beauty School Drop-Out 4:02
B2 Look At Me, I’m Sandra Dee 1:38
B3 Greased Lightnin’ 3:12
B4 It’s Raining On Prom Night 2:57
B5 Alone At The Drive-In Movie (Instrumental) 2:22
B6 Blue Moon 2:18
C1 Rock N’ Roll Is Here To Stay 2:00
C2 Those Magic Changes 2:15
C3 Hound Dog 1:23
C4 Born To Hand-Jive 4:39
C5 Tears On My Pillow 2:06
C6 Mooning 2:12
D1 Freddy, My Love 2:40
D2 Rock N’ Roll Party Queen 2:08
D3 There Are Worse Things I Could Do 2:18
D4 Look At Me, I’m Sandra Dee (Reprise) 1:20
D5 We Go Together 3:14
D6 Love Is A Many Splendored Thing (Instrumental) 1:23
D7 Grease (Reprise) 3:24

מבצע הפתעה במתנה!

רכשו באתר ב-150 ₪ ומעלה וקבלו תקליט מתנה, בהפתעה

המבצע הינו עד גמר המלאי

תקליט המתנה אינו ניתן להחלפה

כולל כפל מבצעים, למעט בקניית גיפט כארד


אז מה אתם מחפשים?
דילוג לתוכן