Nick Mason's Saucerful Of Secrets - Live At The Roundhouse


תאריך הוצאה:
סגנונות: ,
פורמט: 2LP
מק"ט: אין מידע קטגוריות: ,
תגיות: ,


A1 Interstellar Overdrive
A2 Astronomy Domine
A3 Lucifer Sam
A4 Fearless
A5 Obscured By Clouds
A6 When You’re In
B1 Remember A Day
B2 Arnold Layne
B3 Vegetable Man
B4 If
B5 Atom Heart Mother
B6 If (Reprise)
B7 The Nile Song
C1 Green Is The Colour
C2 Let There Be More Light
C3 Childhood’s End
C4 Set The Controls For The Heart Of The Sun
D1 See Emily Play
D2 Bike
D3 One Of These Days
D4 A Saucerful Of Secrets
D5 Point Me At The Sky

מבצע הפתעה במתנה!

רכשו באתר ב-150 ₪ ומעלה וקבלו תקליט מתנה, בהפתעה

המבצע הינו עד גמר המלאי

תקליט המתנה אינו ניתן להחלפה

כולל כפל מבצעים, למעט בקניית גיפט כארד


אז מה אתם מחפשים?
דילוג לתוכן