Candi Staton - Trouble, Heartaches And Sadness (Rare Cuts From The Fame Session Masters)


שם האמן:
תאריך הוצאה:
סגנונות: ,
פורמט: Vinyl
מק"ט: אין מידע קטגוריות: ,


A1 One More Hurt 2:41
A2 Spread Your Love On Me 3:10
A3 Lovin’ The Easy Way 2:50
A4 Where Were You 3:17
A5 I Gave A Little And Lost A Lot 4:19
A6 Do Right Woman 3:07
B1 We Had It All 2:53
B2 Slipping Away 3:10
B3 I’ll Be Here 3:25
B4 Trouble, Heartaches And Sadness 2:47
B5 Jolene 4:13
B6 Are You Just Building Me Up 3:28
אז מה אתם מחפשים?
דילוג לתוכן